Wij wensen jullie een gezond 2021!

Home » De Bloembinderij

BLOEMEN:

Voor al uw snijbloemen, planten, boeketten, grafwerk en bruidsbloemen bent u bij bloemenspeciaalzaak aan het juist adres. Bovendien vindt u er bloemstukken volgens een actueel thema zoals Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, 1 Mei, Moederdag, Halloween, Allerheiligen en Kerstmis. Naast het aanbod in de winkel, bieden we u een heleboel diensten aan in ons atelier maar ook door op verplaatsing te werken.

BOEKETTEN:

Worden dagelijks gebonden met verschillende technieken: korenschoof, asymmetrisch, lineaire, parallel, biedermeier of speels zoals de trendy pluk en droogboeketten. Boeketten schenken we met plezier aan iemand die iets voor ons betekent. Bovendien horen ze bij elke speciale gebeurtenis in ons leven. Denk daarbij aan een geboorte, babyshower, verloving, huwelijk, verjaardag, geslaagd, jubileum, nieuwe woning en zoveel meer. Ook schenken we als wij in rouw zijn. Wat ook de reden is van uw wens naar bloemen, Enca helpt u graag verder. U kunt er niet alleen terecht voor de gekende bloemstukken en kransen maar ook voor originele bloemstukjes die ze maakt volgens  verschillende technieken. Zo kan je kennismaken met de nieuwe trend: Droogbloemen boeketten. Deze bestaan uit minder bloemetjes, maar zeggen zoveel meer!

BRUIDSBLOEMEN:

Voor bruidsarrangementen maakt u altijd kennis met de nieuwste trends op gebied van bloemsierkunst. Kom vrijblijvend langst om zo, uw bruidsboeket naar wens of budget samen te stellen. Exclusief, Enig, Romantisch, Excentriek, traditioneel of juist Eenvoudig? Alles is mogelijk met bijzondere bloemen, elke bruiloft is uniek? Alvast gefeliciteerd!