Home » De Bloembinderij

BLOEMEN:

Voor al uw snijbloemen, planten, boeketten, grafwerk en bruidsbloemen bent u bij bloemenspeciaalzaak aan het juist adres. Bovendien vindt u er bloemstukken volgens een actueel thema zoals Moederdag, Allerheiligen, Halloween, Kerstmis, Valentijn en Pasen. Naast het aanbod in de winkel, bieden we u een heleboel diensten aan in ons atelier maar ook door op verplaatsing te werken.

BOEKETTEN:

Worden dagelijks gebonden met verschillende technieken: korenschoof, asymmetrisch, lineaire, parallel, biedermeier of speels zoals de trendy plukboeketten. Boeketten schenken we met plezier aan iemand die iets voor ons betekent. Bovendien horen ze bij elke speciale gebeurtenis in ons leven. Denk daarbij aan een geboorte, huwelijk, verjaardag, geslaagd, jubilaris, nieuwe woning maar ook bij moeilijker momenten, dat we in rouw zijn. Wat ook de reden is van uw wens naar bloemen, Enca helpt u graag verder. U kunt er niet alleen terecht voor de gekende bloemstukken en kransen maar ook voor originele bloemstukjes die ze maakt volgens  verschillende technieken. Zo kan je kennismaken met de Japanse techniek Ikebana. Deze bestaan uit minder bloemetjes, maar zeggen minstens even veel!

BRUIDSBLOEMEN:

Voor bruidsarrangementen maakt u altijd kennis met de nieuwste trends op gebied van bloemsierkunst. Kom vrijblijvend langst om zo, uw bruidsboeket naar wens samen te stellen. Alles is mogelijk met bijzondere bloemen, elke bruiloft is uniek?