!! Dinsdag Rustdag, geen leveringen !!

BLOEMEN:

Voor al uw snijbloemen, boeketten, plukboeketten bent u bij bloemenspeciaalzaak aan het juist adres. Dagelijks verse aanvoer van Nederlandse kwaliteitsbloemen van de veiling met een lang vaasleven. Met thema dagen komen de rozen dagvers en 'rouw' gesnoeid van bij de kweker. Bovendien vindt u er bloemstukken volgens een actueel thema: Valentijn, Pasen, 1 Mei, Moederdag, Halloween, Allerheiligen, Kerstmis en Nieuwjaar. Naast het aanbod in de winkel, bieden we u een heleboel diensten aan in ons atelier maar ook door op verplaatsing te werken.

 

BOEKETTEN:

Worden dagelijks vers gebonden met verschillende technieken: korenschoof, asymmetrisch, lineaire, parallel, biedermeier of speels zoals de trendy pluk en droogboeketten. Boeketten schenken we met plezier aan iemand die iets voor ons betekent. Bovendien horen ze bij elke speciale gebeurtenis in ons leven. Denk daarbij aan een geboorte, babyshower, verloving, huwelijk, verjaardag, geslaagd, jubileum, nieuwe woning, bedankt, liefs, voor de goede zorgen, zomaar en zoveel meer. Ook schenken wij als we in rouw zijn. Wat ook de reden is van uw wens naar bloemen, Enca helpt u graag verder. U kunt er niet alleen terecht voor de gekende bloemstukken en kransen maar ook voor originele bloemstukjes die ze maakt volgens  verschillende technieken. Zo kan je kennismaken met de nieuwe trend: Droogbloemen,  plukboeketten of ikebana; Japanse bloemsierkunst, deze bestaan uit minder bloemetjes maar zeggen soms meer! Less is more!

 

BRUIDSBLOEMEN:

Voor bruidsarrangementen maakt u altijd kennis met de nieuwste trends op gebied van bloemsierkunst. Kom vrijblijvend langst om zo, uw bruidsboeket naar wens of budget samen te stellen. Exclusief, Enig, Romantisch, Excentriek, traditioneel of juist Eenvoudig? U kan bij ons ook terecht voor een autorondela, boutonnière of pols corsage allemaal aangepast aan de gekozen  kleuren en bloemen. Alles is mogelijk met bijzondere bloemen, elke bruiloft is uniek? Alvast gefeliciteerd!

 

Eventplanner:

Voor huwelijk, communie, jubileum en meer. . .